Selasa, 17 Disember 2013

Kad Smiles yang baru

Asyik lupa aje nak update entry pasal kad baru Smiles nih...Bukan entry nih aje lupa nak up...Banyak lagi yang duk bersapau..Lebih lebih lagi entry amal kat rumah anak yatim...Sorry Nadia dah nak masuk tahun baru akak tak up entry...Nampak tak tahap dewa punya malas..Bila mood I lap u u lap me datang memang sehari boleh cecah 4, 5 entry ai up..

Nak share ngan korang pasal kad baru Smiles nih..Siapa setia dengan Esso atau Mobil? Ai salah seorang pengunjung setia tau..Dari dulu memang selesa dengan Mobil..Sekarang dah tukar Petron..So, last week dapat satu sampul kaler biru...Tengok isi dalam ada kad...Ok fine kad Smiles baru..Lagi up to date..hahaha...Point dah banyak riban riban tapi kedek nak guna simpan nak buat harta..hahaha...

So far suka suka suka kad yang baru banding kad yang lama....Tapi sayang area rumah saya takde stesen Petron..So, kena isi guna petrol lain...Tak dapat nak collect point banyak banyak..Tapi ai is tamak okey...Disebabkan kerap sangat guna petrol baru so ai apply jugak kad..Nak kutip point jugak..Tunggu next next entry baru up date.

7 ulasan:

  1. hubby guna petronas so, ada kad mesra la./.. hihi

    BalasPadam
  2. Mieza & hubby guna Shell.. Guna bonus link jer.. Hehe.. Tapi macam cantik macam comel jer smile kad baru tu.. =)
    http://miezashaklee.blogspot.com

    BalasPadam
  3. sangat menguntungkan bila ada kad..boleh kumpul point.

    BalasPadam
  4. Semua kad simpan je dalam kereta petrol pum mana singgah tarik je kad yg sesuai...

    BalasPadam
  5. selalu isi kat petron sekarang ni.. tapi, belum apply kad ni lagi.. nak apply jugakla :)

    BalasPadam
  6. x pnh lagi isi kt petron... isi kt shell je.. guna kad bonus link..

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.