Ganti puasa dan sakit perut

Assalamualaikum...

Alhamdulillah hari nih dah dua hari saya puasa ganti plus sunat..Target saya nak ganti puasa sebelum masuk tahun baru nih...Malas nak tangguh ganti puasa nanti nak masuk bulan Ramadhan yang baru baru terhegeh hegeh nak ganti...Suka sangat ganti last minute saya nih...

Ujian saya berpuasa hari nih...Boleh pulak sakit perut..Pagi tadi masa tengah bersiap siap boleh pulak sakit perut...Adoiii...Dah lepas hajat sampai office sakit lagi..Agaknya mungkin makan sahur tadi saya makan sambal sardin pedas..Mungkin sebab tuh kot saya sakit perut..

Nota kaki* Nanti saya terjah rumah kawan kawan perlahan lahan ye..

8 comments:

  1. ganti puasa awal senang kan kak nanti tak kan nak masuk ramadhan baru nak ganti puasa

    BalasPadam
  2. huhu.. sy x larat nk gnti sbb tgh mmbuyung ni.. mmg lepas bersalin nnt kena pulun ganti gak.. dah la posa awl juga thn dpn kn...

    BalasPadam
  3. aduhai..kesiannya.. semoga cepat sembuh ya..

    saya belum ganti lagi posa.. bf ni asyik lapo je..

    BalasPadam
  4. kak ina pun sblm ni suka sungguh ganti last minute,,, haihh

    BalasPadam
  5. niesa x ganti lagi..cadang tahun dpn baru nk ganti..hiks..

    BalasPadam

Terima kasih tinggalkan jejak korang kat sini. In shaa Allah saya akan balas jejak korang. Yang penting takmo komen yang bukan bukan ye..