Khamis, 12 Disember 2013

Favòurite Aina dan Auni

Anak anak saya yang kembar tapi tak kembar nih memang favourite diorang makan aiskrim tau korang..Kadang kadang balik kerja dah sampai umah diorang boleh request nak aiskrim.. Kalau lah saya nih surirumah sepenuh masa hari hari saya buatkan anak anak aiskrim tapi faham faham ajelah kan bila dah bekerja nih nak buat tuh memanglah boleh tapi bila bahan takde memang malas nak keluar semula..Sebolehnya saya tak nak anak anak makan aiskrim yang dijual kat luar tuh..Saya nak anak anak makan dari hasil tangan saya..Tapi apakan dayakan..Kadang kadang terpaksa jugak beli kat luar sebab permintaan diorang datang tiba tiba...Aiskrim dan anak anak saya memang tak boleh dipisahkan...hehehe

12 ulasan:

  1. aiskrim fav niesa pn vanila juga..hiks.. :D

    BalasPadam
  2. kak intan suka aiskrim perisa vanila juga ...cekelat dgn vanila suka lgi vanila

    BalasPadam
  3. lama dah tak beli aiskrim dalam bekas gini.. share lah resepi aiskrim buat sendiri tu.. macam best je..

    BalasPadam
  4. bukan anak2 kecik jew... ni makcik kat sini pun suka makan aiskrim, stok dalam peti ais mesti ada, aiskrim potong, tripocana magnolia... mesti ada

    BalasPadam
  5. Auni dan Aina tu masih kecik Mimi. Anak kakak yg dah besar kat rumah pun tak pernah tak ada aiskrim..

    BalasPadam
  6. ni mesti masa ngandung umi dia banyak makan aiskrim .hehe .. ;)

    BalasPadam
  7. anak-anak lynn pun gemarkan ais krim...hehehe...

    BalasPadam
  8. Dah lama tak buat home made eskem. Eskem vanilla kat umah tu pon dah habis. Beli jer.

    BalasPadam
  9. Sama2 lah kita perbaiki mana yg kurang. Macam best jer CD2 tu.

    BalasPadam
  10. saya pon suka makan aiskrim. hehe. sedap.

    BalasPadam
  11. anak saya suka coklat aje... pastu hbis comot smua baju bajan... umi yg stress... hehe

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.