Ephyra - Percubaan kotak pertama

Alhamdulillah ai dah selamat terima Ephyra yang ai order daripada kak ina a.k.a blogger IntaNBerliaN...Untuk pertama kali nih ai order trial set dulu..Walaupun kelebihan Ephyra nih tak dapat disangkal lagi tapi ai tetap nak beli trial jugak...Lain orang lain hasilnya kan..

Sebelum nih ada jugak amalkan supplemen nih tapi dah stop since puasa lepas..Nak sambung balik bapak pemalas ai nih..So, nak try pulak Ephyra nih sebab banyak kelebihannya kannnn..Malam.nih bermulalah cabran 10 ari bersama Ephyra..Satu paket satu hari..No carbonate drinks, no caffeine and yes to sky juice...hehehe..

Chaiyok chaiyok chaiyok....

6 comments:

  1. cayok Mimie. lepas ni mesti makin slim :)

    BalasPadam
  2. niesa plak exited nk tunggu hasilnya kak..haha..mcm best je..

    BalasPadam
  3. xsabar nk tggu review mimie lps 10 hari.. hihii

    BalasPadam
  4. Teringin nak try tapi keadaaan tak mengizinkan, so tunggu pulih baru nak try..hehee

    BalasPadam
  5. Cahiyok,chaiyok,...

    saya dah masuk kotak ke-4..memang puas hati...

    BalasPadam
  6. in shaa Allah mimie.. nanti akan dpt kulit yg kemerah merahan gitew.. pastu liang roma muka pon tertutup.. :-)

    BalasPadam

Terima kasih tinggalkan jejak korang kat sini. In shaa Allah saya akan balas jejak korang. Yang penting takmo komen yang bukan bukan ye..