Isnin, 16 Disember 2013

Dah cash out earning Nuffnang

Alhamdulillah...

Saya dah selamat cash out pun duit Nuffnang...So, tinggal satu aje BE yang tinggal...Saya ingat amount tuh statik aje tak gerak gerak..Alhamdulillah bergerak jugak kan..so, earning saya dah jadi zero...

Dapat lambat pun tak kisah sebab dah tau t & c Nuffnang kan..Duit tuh saya nak simpan dalam akaun Muamalat...Buat simpanan tak nak usik langsung..huhuhu...

19 ulasan:

  1. tahniah yer rezeki tu.. done nuffnagx2 kat sini !

    BalasPadam
  2. Bestnye dah cash out..kak ina taktau bila nak cash out..tahun depat kot :)

    BalasPadam
  3. mesti banyak cashout.. hehe. congrats kak..

    BalasPadam
  4. tahniah.still xada follower haha xdapat la earning

    BalasPadam
  5. hai, seronoknya berhasil juga kan tulis2 blog ni. saya tk fhm sgt nuffnang ni, ada la juga dpt seringgit dua mcm tu hehe

    BalasPadam
  6. Amboi jimat awak yeh PU sampai tak mo belanjakan .... mai le habaq sikit bape Rm tu hehe

    BalasPadam
  7. dah cash out.. tahniah kak. rezeki kan :)

    BalasPadam
  8. tahniah kak..MV nak cukupkan RM100 baru CO

    BalasPadam
  9. wah!wah!wah!bestnya..niesa ni lambat lg la nk merasa cash out earning..hihi..btw yg Q3 tu bergerak ke kak?niesa punya mcm xgerak2 je.. =_="

    BalasPadam
  10. buat kerja sambil2 pun boleh masuk duit..tahniahle mimi

    BalasPadam
  11. cpuv q3 prepaid roaming tu mmg camtu ek. entah bila nak kredit. huhu. anyway, tahniah mimie.

    BalasPadam
  12. dok tunggu lagi.. belum ratusan pun .. ingt ratusan baru nk cash out...

    BalasPadam
  13. a'aa kan Q3 ni dulu dia stop punya lama kan

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.