Isnin, 23 Disember 2013

Cheese Cake Leleh Blueberry yang melting dan super sedap

Ahad semalam ai pergi Mydin Seremban 2..Tujuan utama nak pergi sana sebab nak cod bedak sejuk dekat customer dan masa yang sama nak ambik cheese cake leleh kat dia..Customer ain nih buat bisnes kek dari rumah tau..

Serius ai tak pernah pun makan cheese kek leleh nih sebab macam rasa muak je kan banyak cheese bagai. Tapi dah nama pun hantu cheese kan ai redah aje hokey..Yang bestnye ai beli satu tapi akak nih bagi free satu..Alhamdulillah murah rezeki kak Atiq..

Balik rumah terus ngap..Tak sabar punya pasal tapi ai tak makan habis pun...Yang habiskan Aina dan Auni...Diorang nih memang hantu kek..hahaha..Memang sedap tau korang..Sesiapa nak order boleh terjah kat instagram kak Atiq @suteraqaseh1310...Macam macam kek dia buat tau..Yang bestnya kak Atiq nih peramah tau..Lepas nih boleh order kek kat dia lagi..Walaupun ai tahu buat kek tapi kalau dah dasar pemalas tuh order jela kan senang..


Nampak tak siap ambik angle yang dekat lagi nak bagi korang nampak cheese tuh..hehehe


Budak kecik dua orang nih sampai jilat sudu...Kemain sedap gamaknya...


Nih lah customer ai merangkap tuan yang jual kek tuh...Ntah apa ke pelik pic nih sebab mata kiri ai macam mata hantu..hahaha...

17 ulasan:

  1. sedap jugak kalau letak drizzle ngan blueberry kan..

    BalasPadam
  2. kak ina baru plan nak buat.. alisha ni la sibuk duk ngajak suruh buat kek.. hahah

    BalasPadam
  3. MELELEH CHEESE TU :) TAK PERNAH RASA LAGI.. TAPI TU LA, TENGOK RAMAI YANG JUAL KAN GB :)

    BalasPadam
  4. Woowwwww, melting dan terus telan liur..hehee

    BalasPadam
  5. pergh.. mmg terbaik lah... klu sy pun mmg hntu kek cheese ni..

    BalasPadam
  6. wahhh...tgok pun dah leleh nih mimi...cane nih?

    BalasPadam
  7. wah..bolehlah Fiza COD kat area seremban ni kan..dokek yo

    BalasPadam
  8. macam sedap ni.
    mimie dok area somban ke?

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.