Isnin, 2 Disember 2013

Buka akaun Bank Muamalat untuk simpanan

Satu lagi akaun bank saya bukak...Bukan tamak na bukak banyak banyak..Saya tak nak akaun bank gaji campur aduk dengan akaun simpanan...So segala duit yang saya dapat hasil berniaga dan berblogging saya simpan dalam Bank Muamalat...So boleh lah tengok dan pantau duit yang masukkan..Kalau masuk maybank saya jadi pening..hahaha


Mungkin ada yang ingin tahu deposit untuk buka akaun bank Muamalat nih. Korang tak perlu risau kena standby beratus ratus nak buka akaun. Korang perlu sediakan minimum RM20.00 untuk buka akaun. Kalau nak lebih terpulang...

11 ulasan:

  1. bagus kak.. duit xbercampur2..hee

    jijah ada maybank duit gaji.. cimb duit nafkah :)

    dua2 ada online banking..senang nak beli brg on9..muahahaa :P

    BalasPadam
  2. senang la kan nak tahu duit hsil blogging brapa..bestnya...

    BalasPadam
  3. Wah...bagusnya...Saya pun nak buat mcmtulah at least kita tau kan bape yg kita dpt dr income tu...xdelah bercampur dgn duit gaji ke apa kan.... :)

    BalasPadam
  4. k,ina pun sama... asing2 @ ada 2 akaun xnk campur2... senang nk kira kan

    BalasPadam
  5. betul tu yati pun selalu asingkan duit bila time gaji...klu tak buat camtu ermm...abis jugak karang

    BalasPadam
  6. akaun muamalat yg xpernah termimpi nak bukak :) maybank pn xde

    BalasPadam
  7. salam. nak buka akaun bank muamalat kena ready berapa ringgit eh?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Wassalam...nak buka bank muamalat minimum rm20..

      Padam
  8. assalammualaikum sis,
    sy na tnye na simpan duit kt bank muamalat masih lg gune buku ke?
    sbb gmbr y sis bg ade kad n buku.

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.