Apply Kad Mesra pulak

Assalamualaikum...

Semalam ai up entry kad Smiles yang baru kan..Hari nih nak up entry pasal kad Mesra Petronas pulak..Kalau korang perasan kat entry ai semalam ai ada bagitahu kat kawasan perumahan ai takde stesen Petron@Mobil@Esso..Ada stesen minyak yang lain..Stesen Petronas.Disebabkan selalu isi minyak kereta kat stesen minyak tuh dengan rela hati ai apply kad Mesra..Lagipun fungsi kad Mesra nih lebih kurang dengan kad Smiles yang baru kan...Bezanya kad Smiles hanya boleh digunakan untuk isi minyak aje..Tapi kad Mesra bukan setakat guna time nak isi minyak time beli barang barang lain pun boleh guna. Cuma kad Mesra tak boleh digunakan untuk satu perkara nih je. Withdraw duit kat atm. (*_^)

Sekarang nih memang meroyan sikit nak kumpul banyak banyak boleh redeem nanti kan..I like redeem redeem nih hahaha..

11 comments:

  1. kak sarah pun ada kad mesra...tapi tak tau letak mana..

    BalasPadam
  2. Abah bru je apply kad ni semalam..hahahaha..:p

    BalasPadam
  3. Bila dah banyak kad ni Mimie tu yg kadang kita tersilap kan. Kakak selalu gitu. Sampai nak bayar tol terguna kad lain..

    BalasPadam
  4. tang redeem tu yang best tu...saya pun suka gak...

    BalasPadam
  5. untung ada kad mesra ni.berbaloi orang kata..tapi xredeem lagi ni..hehe

    BalasPadam
  6. daripada x dapat apa2 kan better guna kad nie ada point

    BalasPadam
  7. Bila reedem tu macam dapat barang free akak pon suka...:)

    BalasPadam
  8. ada jugak kad ni.. tapi jarang guna.. sebab sekarang ni CIk abg dok isi dekat Petron

    BalasPadam
  9. hihi...sekurang2nya ada hasil jugak kita membeli belah kalau boleh redeem2 ni kan..kira berbaloi la jgak..

    BalasPadam
  10. suami de gak, tapi sbb jrang singgah petronas, byk isi myk kt shell je..

    BalasPadam
  11. sy guna shell. boleh redeem beg n towel je setakat ni. hihi

    BalasPadam

Terima kasih tinggalkan jejak korang kat sini. In shaa Allah saya akan balas jejak korang. Yang penting takmo komen yang bukan bukan ye..