Sabtu, 14 Disember 2013

Alhamdulillah hadiah payung eksklusif Ephyra dah sampai

Assalamualaikum...

Alhamdulillah perang Khamis lepas saya dah pun terima payung eksklusif Ephyra yang saya menang hasil join GA di IG Ephyra..Sebenarnya hadiah payung nih saya kena ambik kat HQ Ephyra tapi memandangkan HQ Ephyra jauh so saya pun wassup no yang Ephyra bagi tuh..Saya bagitaulah saya duduk jauh.So, Alhamdulillah pihak Ephyra sudi poskan hadiah tuh..Tengok betapa prihatinnya mereka...Ada sesetengah penganjur memang takkan layan kan..

Petang Khamis tuh jugak saya rasmikan payung Ephyra tuh sebab hujan lebat time tuh..Payung yang saya selalu standby dalam kereta takde plak..So dengan rasa bangganya saya rasmikan payung Ephyra..Bergaya u..hahaha..Thanks Ephyra for da special gift...

Lepas nih ada rezeki lebih nak try Ephyra pulak..Sebab tengok banyak testimoni cakap Ephyra nih bagus..In shaa Allah nak try trial punye...

8 ulasan:

  1. Wah tahniah....js mmg dh jadi pengguna ephyra...baru kotak ke2...mmg ephyra best...

    BalasPadam
  2. ephyra mmg bagus..!! dar staff sampai boss semua baik2.. :-)

    *beli dgn kak ina tau.. kak ina bg harga murah punya.. hihiii.. belum war2 dekat blog lagi ni.. kebetulan baca entry ni, terus gtau mimie.. kak ina dah jual ephyra :-)

    BalasPadam
  3. Hi all!
    Berminat nak mencuba Ephyra?

    Beli Ephyra dengan HARGA PROMO dan dapatkan FREE Body Shop shower cream 250ml / body butter 50ml!

    Seriously, grab this GREAT deal! Sementara stock masih ada!

    Yours truly,
    Izza (Pengedar Sah Ephyra)
    0192198619
    izza_grrl@hotmail.com

    BalasPadam
  4. tu la, rasa macam nak try.. tapi kena hold dulu sebab baru je try shaklee. hihi

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.