Selasa, 19 November 2013

UV blog merundum jatuh gara gara domain dot my problem

Assalamualaikum....


Gara gara domain dot my problem lagi..kali nih saya nekad untuk pulang ke pangkal jalan...huhuhu..Selepas saya fikir masak masak saya tukar domain ke asal iaitu blogspot.com...Saya fikir bila tukar ke dot my nih takde masalah..Rupanya...Kasihan kat kawan kawan yang lain....Lepas nih jenus saya nak melawat rumah kawan kawan bagitahu domain saya dah kembali ke asal...

Disebabkan masalah nih UV saya merundum jatuh...sadis tengok UV saya hari nih (---_____---)

14 ulasan:

  1. kesian ummi...takpe...mungkin ada hikmahnya kan...esok lusa naik la tu UV
    jemput join http://www.kisahsidairy.com/2013/11/mini-ga-like-saya-dalam-contest-3b_18.html

    BalasPadam
  2. betull...memg stgh domain .my ni ada masalah...ada jgk blog lain yg sy xdpt masuk sbb guna domain .my. xpe lps tukar balik nti UV akan mencanak semula :)

    BalasPadam
  3. mcm kak nurul pun uv bloglah,semoga lps nie ok balik.

    BalasPadam
  4. sabar jelah....semoga lpsnie akn kembali seperti biasa...

    BalasPadam
  5. ..huuh padanlah saya nak dtg cni sll xleh..elok tukar terus ke blogspot...

    BalasPadam
  6. ouh! no wonder la..hahaha.. td baca entry terbaru dlu baru keblakang..hihi..

    BalasPadam
  7. Ohhh ada effect yeh PU antara my dan com...tapi traffic okje bukan banyak pun...

    BalasPadam
  8. Ayut rasa mcm ok je..kuar je blog akak dlm bloglist.huhuhu.pelik ni..

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.