Terima kasih Ros

Semalam ros ada komen dekat entry saya..Bila dia klik dekat nama saya blog tak appear..Terima kasih sebab inform akak pasal nih kalau tak akak pun tak perasan...Disebabkan url blog dot my timbul masalah dan saya sendiri dah give up..Saya ambik keputusan kembali ke blogspot walaupun expired date untuk dot my saya tamat 12.12.2013..

Semalam saya dah edit semula url blog saya kat google+..Hopefully after this korang boleh terjah blog saya macam biasa....Maaf sangat sangat sebab menyusahkan kawan kawan semua..Sungguh saya tak terfikir semua nih akan berlaku..Start hari nih saya kena berusaha keras untuk naikkan semula UV blog saya nih..

Anyway thanks a lot Ros sebab maklumkan akak pasal nih...Tuh yang buat saya saaayangggg sangat sangat kawan kawan blogger saya nih..Baik hati belaka..

9 comments:

  1. kena bertanya dengan yang pakar atau yang menggunakan dotmy nie.kalau tak sayang pulak dah bayar kan domain tu

    BalasPadam
  2. saya pon ada perasan gak... huhu.. tp saya abaikan je..ingatkan sebab line internet sendiri yg ada problem..keh keh...

    BalasPadam
  3. Oh... kalau tak Mimie tak tahulah.. Sekarang dh oklah ye.

    BalasPadam
  4. ida dari awal .my ni dah buat hal, ida dah tukar... blogspot pun blogspot la.. janji tak menyusahkan dikemudian hari .. gitueww.. hihihi


    #nnti ida up entry psl install sofware tu ye kak... ida baru nk install ni.....

    BalasPadam
  5. tu sebab nik stay dgn blogspot.takut nak tukar lain.

    BalasPadam
  6. Kdg2x kita sendri tlupa kn..bgus blogger yg sd mnegur ni :)

    BalasPadam

Terima kasih tinggalkan jejak korang kat sini. In shaa Allah saya akan balas jejak korang. Yang penting takmo komen yang bukan bukan ye..