Selasa, 12 November 2013

Teka teki #1 - Cuba teka apakah saya?

ENTRY BARU SKROLL BAWAH YE...

Assalamualaikum...

Mulai bulan November nih saya akan anjurkan teka teki setiap bulan tau...So setiap yang berjaya menjawab saya akan cabut undi untuk cari seorang pemenang saja tau...

Hari nih start teka teki yang pertama....So korang tengok gambar yang saya tempek nih...Cuba teka apakah benda nih...

Tinggalkan jawapan dan link blog korang kat kotak komen nih ye...Saya bukak teka teki sampai esok Selasa jam 2359..

Gambar nih Auni yang snap tau..So abaikan rambut yang ada dalam gambar ye..huhuhu...Saya nak korang teka benda apa kaler pink ada pic smiley tuh.. 

KLU : PLASTIK

31 ulasan:

  1. pinggan..atas nyer mcm rambut..=D

    http://www.eymasu.blogspot.com/

    BalasPadam
  2. xda klu ke kak?heee....nampak macam rambut...

    BalasPadam
  3. mcm tupper ware aje ni http://kesumaangsana.blogspot.com

    BalasPadam
  4. apa nama menan tu yg lempar2 tu ehh..mcm blomrang tu la..hehehe..

    BalasPadam
  5. tupperware tempat letak kuih, kerepek dll kot

    BalasPadam
  6. Pingan kanak kanak...

    http://hati-dan-bicaranya.blogspot.com

    BalasPadam
  7. adeh..
    auni ni snap gambr susah2..
    hehe..
    shark teka.
    jawapan : tabung.

    BalasPadam
  8. dah tamat dah segmen ni.. ala, tak sempat nak teka..

    BalasPadam
  9. ooo..ni la td nape dpt hadiah yer..hihihi.tlpas dh..

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.