Spontaneous Thursday #6 - Cheesekut

Sedap!!! Full stoppp....



Nota kaki* Ari nih saya sempat terjah beberapa blog aje...Yang lain malam nih saya sambung terjah blog ye sebab busy sket..huhuhu...Dengar wacana perbandingan agama : kristian....

Saya akan keluarkan entry macam biasa...Cuma tak terjah blog korang je..Saya takde powerbank..Ada sesiapa nak sponsor powerbank untuk saya...hahaha

26 comments:

  1. apa yang ada cheese sume sedap kan hehe

    BalasPadam
  2. terliur btuil tengok nie..
    mintk sket kak bleh..
    hehe..
    tanda soal :p

    BalasPadam
  3. wahhh..mmg nampak sedap..terliur tgk..

    BalasPadam
  4. Itu kejap je boleh habis...ngap2 tau habis sebekas.

    BalasPadam
  5. nampak mmg sedap . apa tu ? share2 la sikit ... heheheee

    BalasPadam
  6. Tak pernah merasa lagi cheesekut ni, nak buat kemalasan pulak melanda....hehe

    BalasPadam
  7. aik, gambar lain cerita lain.. hehe.. sedapnya cheesekut..

    BalasPadam
  8. kalu ada yg nk sponsor, gtau k.ina gak tau... muahahaa

    sony

    BalasPadam
  9. mmg sedap... lama dh akak tak bt mende alah nih

    BalasPadam
  10. Macam sedap jer nie. Sis bagilah resepi. Kalau simple saya ikut. Hehehe.

    BalasPadam
  11. Lepas ni nak try buat cheese kut ni, tak menahan tengok kawan2 dok tayang ;D

    BalasPadam
  12. sedapnya nampak.. nak buat, tak rajin.. camno tu?.. hihi

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.