Rezeki Hari Jumaat - Top komen Oktober blog MJ

Alhamdulillah...rezeki Allah bagi...Seronok sebenarnya berblog nih sebab selain dapat mengeratkan silaturrahim antara kawan kawan maya, rezeki pun bertambah jugak..Bukan dari segi kewangan je kan...Macam macam bentuk rezeki kita terima...

Salah satunya bila saya terpilih sebagai top komen Oktober blog MJ...Sebenarnya saya pun tak duga saya merupakan salah seorang top komen Okt blog MJ....Terima kasih...Syukran...Atas segala rezeki yang Allah berikan...


Saya memang Sabun Gluta Kolagen...Saya pun tak tahu apa fungsi sabun tuh..Nanti nak survey survey lah...Hahaha...Macam sengal je bunyi tak tahu fungsi sabun tuh...Selain tuh semua pemenang dapat 20% diskaun retail price produk shaklee...Hooyeyy hooyeyy bagus bagus..hehehe...Apa pun terima kasih MJ....

22 comments:

  1. Alhamdulillah dear, rezeki tu, Farah tumpang happy...

    BalasPadam
  2. tahniah kak!rezeki hari jumaat..hehe

    BalasPadam
  3. tahniah mimie. dah google nanti share kat blog yer. hehe. klik churp2.

    BalasPadam
  4. Assalammualaikum..Pink Ummi,

    tahniah k... top komen.

    BalasPadam
  5. tahniah dear...dah lama tak dapat top 5 tue...asyik sibuk edit blog jer..

    BalasPadam
  6. Alhamdulillah tahniah ye..
    Myra dah pos tau :D

    BalasPadam

Terima kasih tinggalkan jejak korang kat sini. In shaa Allah saya akan balas jejak korang. Yang penting takmo komen yang bukan bukan ye..