Penangan Candy Crush

Assalamualaikum...

Korang nak tahu tak pagi tadi sayup sayup aje dengar bunyi orang main game Candy Crush..Saya nih pulak ngah mamai masa tuh...Ngah mimpi ke betul ke memang tak terfikir langsung..

Tapi saya sedar memang betul betul ada orang main Candy Crush dekat sebelah saya..Saya yang time tuh tidur mengiring terus toleh nak tengok gerangan siapa yang main Candy Crush pagi pagi buta nih...

Sekali tengok....OMG OMG OMG...Tanjat saya tau korang...Rupa rupanya si Auni budak cerdik bijak pandai tuh yang curi curi main Candy Crush....Saya memang tak sedar langsung bila dia bangun..Bila masa dia ambik handphone saya....Adoiii lah anak...Macam macam karenah awak nih anak oiii...

21 comments:

  1. Hhahaha. main candy crush ni memang boleh jadi ketagih kak.. sampai tak tidur Ros dbuatnya..

    BalasPadam
  2. betul2 sgt mempengaruhi candy crush ni..hehe

    BalasPadam
  3. hahahahaha...Auni dh jadi pemain tegar plak...takut nk terlibat sama main game ni..

    BalasPadam
  4. auni xdapat main kat tab, main kat hp mama yer.. hihii

    BalasPadam
  5. memang cerdik.. anak2.. comel keletah kamu..

    BalasPadam
  6. Sy x penah main...tp anak2 lg terer main....:-)

    BalasPadam
  7. heee...nana pun sama mcm yui,xpenah main:)

    BalasPadam
  8. ni mesti terpengaruh dengan ibu dia main CC ni..hehe

    BalasPadam
  9. kak main separuh jalan...tak pandai
    sure auni lebih terror dari auntie ni

    BalasPadam
  10. hahaha... aik anak pun dh join candy gak ke???

    BalasPadam
  11. peh teror! mama jijah pon xreti main nak..

    BalasPadam
  12. pandai aina...senyap2x men sendiri jer..mesti level jauh dh ni.. ^^

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.