Online shop saya - Auna Pinky Shoppe

Assalamualaikum...

Alhamdulillah saya melangkah lagi setapak dalam dunia perniagaan...Cehhh ayat tak menahan..Macam yang korang nampak pic yang saya tepek nih contoh design sticker online shop saya..Design oleh kawan sekolah rendah saya..Saya mintak tolong design kan sticker yang ringkas...Tak nak sarat sangat..Yang penting tema pink okey...

Buat masa nih online shop saya ada jual macam macam..Bedak sejuk Azza, pelikat dan batik pants, Aurawhite dan shawl..Yang paling utama saya jual bedak sejuk Azza dan pelikat dan batik pants....Saya mula dari bawah dulu iaitu jadi agen dan dropship dulu..Nak kumpul modal dulu lepas tuh jika diizinkan Allah saya nak keluarkan produk sendiri di bawah jenama Auna Pinky Shoppe...Saya masih duk fikir fikir kategori apa produk sendiri yang saya nak keluarkan tuh...

Ermmm.....Korang boleh bagi idea tak produk yang sesuai saya keluarkan di bawah label saya sendiri Auna Pinky Shoppe...Kot kot lah idea korang sama dengan saya atau lagi kreatif daripada saya kan..Share lah idea korang tuh...

Pasal nama online shop tuh saya akan bagitahu kat entry lain ye macam mana boleh tercetus idea nak letak nama Auna Pinky Shoppe tuh..Online shop saya nih korang boleh jumpa kat instagram sahaja ye.

7 comments:

Terima kasih tinggalkan jejak korang kat sini. In shaa Allah saya akan balas jejak korang. Yang penting takmo komen yang bukan bukan ye..