Isnin, 11 November 2013

Nyum nyum nyummmmmmmmm.....Aaape tuhhhh?

Anak saya si bijak clever Auni tuh sekarang nih asyik sebut ayat baru yang saya rasa comellll aje bila dia sebut....hahaha...

Kalau tengah duduk duduk tuh dia boleh cakap "Nyum nyum nyum....Aaaapeee tuhhhh?"
Dia duk ulang ulang cakap ayat tuh sampai dia penat...Nak kata time tuh kitorang makan takde pun...Semalam sempat jugak saya rakam suara dia..Ingat nak share dengan korang tapi tak reti pulak nak share macam mana kat blog nih....Kalau gambar dengan video tuh tahulah saya kan...


10 ulasan:

  1. wah..dah pandai nak bercakap...mesti seronok nanti kalau dah pandai bercakap kan..

    BalasPadam
  2. ni mest terpengaruh dengan running man..lawa spek...

    BalasPadam
  3. mcm syok je... mst dia suka kat ayat tu kot... tu yg dok ulang je

    BalasPadam
  4. budak-budak kecil ni kalau buat apa pun
    boleh buat kita senyum kan
    teringat dekat anak-anak saya pula =)

    BalasPadam
  5. hihi.. mesti comel gaya dia cakap tu kan..

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.