Masalah apa pulak nih???


Agak agak korang perasan tak apa yang saya perasan? Saya nak check UV blog saya...Sekali keluar result macam nih...Total views dan uniques saya jadi telur ayam..Dah kenapa???Padahal sata tengok setiap kali saya update entry ada aje yang datang singgah komen....Macam pelik aje kan...

Yang menghairankan blog contest saya yang hidup segam mati tak mahu tuh mencanak canak pulak UV naik...Ke UV blog personal lari kat blog contest..Boleh ke jadi macam tuh..Sebelum nih saya tak boleh nak update survey...Dah send ticket alhamdulillah hari nih masalah tuh dah selesai..Dah boleh update survey macam biasa..Cuma masalah UV nih yang mendatangkan kecelaruan..Kalau betullah UV blog personal kosong confirm lah earnings CPUV tak naik kan..Nih saya check hari hari ok je earnings naik...Saya dah mula pening dengan masalah nih...

Kawan kawan ada tak yang jadi benda yang sama atau pernah jadi sebelum nih??

12 comments:

  1. akak, Ros buka blog akak ni dekar dashboard blogger, baru boleh buka..
    kalau Ros guna link nama akak masa akak komen, memang tak boleh bukak blog akak. hanya blog contest akak je boleh bukak.. yang dekat google tu kak,.

    BalasPadam
  2. ida pon jadik gitu smlm. tapi ida buat bodoh je malas nak layan. hahahahahha

    BalasPadam
  3. xde pulak jd mcm nie..dh tnya pihak nuffnang ke?

    BalasPadam
  4. peliknya. saya punya hokey je...mungkin update sistem kot

    BalasPadam
  5. Assalammualaikum...

    alhamdulilah mselim3 tak pulak mengalami masalah macam nie... xper janji earning naik kan..

    mselim3

    BalasPadam
  6. Tgh sengal lah tu. Akk pon kekadang jadi mcm tu.

    BalasPadam
  7. tak pernah jadi mcm ni. kena tanya nuffnnag ni rasanya

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.