Selasa, 19 November 2013

Lutut Aina luka

Nak tahu anak kesayangan saya nih boleh main lari lari depan rumah..Sekali jatuh..hahhh hamek..Dah luka lutut tuh...Menangis memang tak berhenti lah kan...Manja sangat..Nak sapu ubat pun menangis ketakutan...

Fiil anak dara saya nih memang kelakar...Lutut aje yang sakit pun tapi sampai tak nak makan..Putus selera makan konon...hahaha...Lepas tuh kalau nak gerak ke sana sini dia tak berjalan tau korang..Dia mencangkuk pastu dia bergerak dalam keadaan mencangkuk..Ala macam jalan itik tuh la..Betapa parahnya keadaan lutut dia...

Incik hubby saya sampai ketawa tengok fiil anak dara dia yang seorang nih...Dia boleh berseloroh, "Kena bawak pergi hospital, dah parah nih.."Saya menggeleng aje bila incik hubby cakap camtu...Aina nih memang fiil dia manja sikit kalau sakit..huhuhu..Kelakar pun ada...

7 ulasan:

  1. ala ciannya... samala ngan anak yati, menjerit je lebih tapi luka takde la seberapa sangat...sikit je

    BalasPadam
  2. heheee, sedih kot lutut berdarah, tu yg selera makan pun takdak :D

    BalasPadam
  3. mesti pedih rasanya tu..hehe..
    beberapa hari ni niesa tak dapat bukak blog akak..xtau kenapa..sbb sll bukak dkat bloglist niesa..ingtkan mmg problem,pagi ni akak komen kt blog niesa, jadi niesa bukak dr profile akak boleh plak..pelik sungguh..hehe..pjg lak komen klua tajuk.. ;)

    BalasPadam
  4. Bisa jugak tu PU walaupun nampak tak parah hehe......sian dia

    BalasPadam
  5. Cian dia..pastu kna buli plak gan ayah yer.hihihi...

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.