Jumaat, 22 November 2013

Koleksi shawl saya

Nih antara koleksi wide shawl yang saya ada...Sebahagian aje nih..Ada lagi..Semuanya saya beli secara online aje..Tak payah susah payah keluar drive kereta pergi situ sana sini nak cari wide shawl...Saya beli kat instagram...Sekarang lebih selesa dan suka shopping kat instagram sebab harga jauh lebih murah kot compare dengan fb..Produk sama jenis sama design but harga berbeza...

Saya pelanggan tetap instashop nih tau..Memang suka shopping dekat instashop nih sebab owner dia tersangat lah lembut dan baik tau..Servis memang tip top kebabomm...Korang dialu alukan follow instagram beliau...Jom sesiapa yang ada instagram follow instashop @ranialis #ranialis..Saya berani jamin korang akan jatuh cinta dengan shawl yang dijual..Murah, senang dibentuk dan yang paling penting bidangnya lebar..So boleh adjust tahap kelabuhan shawl korang..

Jangan lupa follow instagram saya jugak ye @mimi_azirah

Jom dapatkan beg Coach dengan harga RM 9.90 sahaja

6 ulasan:

  1. ooo kat ig pun ada org jual yer...

    alaaa kak ina ni xda ig.. tp dulu ada register guna tab alisha.... lps tu "diam" gitu je.... xbukak2... hihii

    churp2 n darlie n chipsmore

    BalasPadam
  2. kunjungan perdana sobat,,,salam blogger

    BalasPadam
  3. cantik.mmg nik selalu beli online.syok kan beli online.byk pilihan.

    BalasPadam
  4. jrg beli shawl sbb sy suka bawal jadikan shawl.. sbb blh gayakan mcm2.. :)

    BalasPadam
  5. muka mimi sesuai sgt bershawl... saya belum pernah pakai lagi... masih setia dgn yg instant

    BalasPadam
  6. niesa sekarang mmg gila shopping kt insta..haihh...suka survey beg..hehe

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.