Keywords blog saya bulan Okt 2013

Kali nih saya nak share dengan korang keywords yang popular hasil carian orang ramai kat luar sana..

Macam macam keywords ada...Nanti saya kupas satu satu pasal keywords nih..Sekurang kurangnya ada jugak idea nak buat entry baru kan kan...hahaha..

16 comments:

  1. seluar johan super spontan pn ada. nampak na org kita ni suka search hiburan..

    BalasPadam
  2. macam2 diarang ni nak carik yee...
    kadang2 kita pun tak sangka..

    BalasPadam
  3. tak saba jgak nak tau disebalik keyword tu semua... ;)

    BalasPadam
  4. Assalammualaikum...

    wahh.. banyak keyword...masuk.

    mselim3

    BalasPadam
  5. seluar johan super spontan pun ramai peminatnya yer ...

    BalasPadam
  6. hehe..seluar johan pon ada org cari yerk...huhuhu

    BalasPadam
  7. 1st time dengar peranakan bengkak angin

    BalasPadam
  8. Macam2x yg dicari ye kat blog akak.hihihi

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.