Karang cerpen dan menang...

Ada berita baik buat korang yang suka mengarang cerita cinta ke jiwang ke...Fair & Lovely ada menganjurkan contest yang super awesome khas buat mereka yang suka mengarang....Macam saya hehehe..

Cara nak join senang aje...Korang ada facebook kan?Lagi senang...Kalau nak join korang klik sini --> Fair & Lovely Malaysia Lepas tuh korang klik LIKE dan korang dah boleh join..Syarat syarat penyertaan senang aje...


Hadiah untuk pemenang korang boleh view nanti ye....Ada yang berminat tak?Kalau dah minat apa lagi jom join ramai ramai meriahkan contest....




8 comments:

  1. Niesa kalau bab mengarang2 ni mmg sakit otak..hihi..join ke kak?kalau join best of luck!mana tau rezeki menang RM5000 tu..pergghh! :D

    BalasPadam
  2. alaahai..bakat mengarang xde lah plak..kte tgk je la orang menang adiah..huhu

    BalasPadam
  3. X pndai sungguh nak karang ayat2 cinta....huhuhu...

    BalasPadam
  4. hohoho.. tak pandai buat cerita mengarut pandailah..

    BalasPadam
  5. dlm iklan pon ad ni..fair n lovely punye contest....

    BalasPadam

Terima kasih tinggalkan jejak korang kat sini. In shaa Allah saya akan balas jejak korang. Yang penting takmo komen yang bukan bukan ye..