Jom tambah income dengan My Paid Work

Salah satu cara untuk tambah duit poket kawn kawan..Sebelum nih mesti ramai yang joing daftarAssign Jobs termasuk lah tuan punya blog nih hahaha....Apa yang perlu kita buat kat Assign Jobs lebih kurang sama tau dengan My Paid Work nih...Korang akan dibayar atas job yang pihak MPW mintak..Setiap job yang korang kena buat tuh sangat mudah..Macam yang saya cakap tadi lebih kurang sama macam Assign Jobs..Bezanya ialah dari segi bayaran...If Assign Jobs minimum pengeluaran ialah $30 MPW nih pulak minimum pengeluaran ialah $300..

Kali pertama memdaftar saja korang dah dapat $25..Nilai mata wang dalam USD..Sama jugak dengan Assign Jobs kan..Bila dah cukup minimum pengeluaran korang boleh cash out..Mudahkan...Nih laman web yang saya jumpa di fb kawan saya..Dia dah join dan tunggu duit cecah $1000.. Kawan kawan dia ada yang dah buat pengeluaran pun...

Yang bestnya korang tak payah fikir berapa modal korang kena keluar sebab pendaftaran FREE dan tak perlukan MODAL..Daftar dan buat work yang diberikan senang aje...Kalau korang nak daftar boleh klik SINI

Korang akan di bayar $10 setiap pendaftaran di bawah korang..Contohnya kawan kawan yang daftar bawah korang seramai 10 orang...So kira $10 x 10 orang berapa yang korang akan dapat...Untuk first job korang boleh kena share link korang dekat kawan kawan..Tak kisahlah kat fb ke twitter ke...Asalkan setiap job korang buat tuh akan dibayar....Job yang akan korang buat akan appear dekat dashboard....

Apa tunggu lagi job daftar My Paid Work!!!

5 comments:

  1. CARE NAK CASHOUT XTAW . HAHA . YG DEQ DA LEH CASHOUT . TRY CASHOUT XDAPAT . CAM TIPU JE MENDE NIH . NTOH LA . HAI . GERAM .

    BalasPadam
  2. peluang baik, bgi yg suka biz online.. dan tmbh side income.. :)

    BalasPadam
  3. mcm2 cara boleh guna tuk dapat duit dari online kan

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.