Family Day BAKA 2013 Part 1

Bila cerita pasal family day wajib kena cerita part by part kalau tak jenuh korang nak baca entry penuh dengan gambar....Muntah pink nanti payah lak...

Sabtu lepas 09 Nov 2013 opis saya buat family day...Kali nih kitorang tak buat jauh pun...Lokasi family day kali nih kitorang buat dekat Seremban 2 City Park...Alhamdulillah cuaca ok aje pagi tuh...

Acara pagi tuh dimulakan dengan rebut gula gula untuk kanak kanak berumur 1-5 tahun...Yang kelakarnya bukan anak anak yang sibuk berebut gula gula tapi mak ayah yang sibuk berebut gula gula...


Hahhhh...Nampak...Nampak..Nampak....Mak ayah yang hoooverr kutip gula gula...Termasuk lah saya..ngeeee....


Lepas acara kutip gula gula kategori kanak kanak umur 1-5 tahun selesai, ada jugak acara kutip gula gula untuk kanak kanak umur 6-12 tahun...


Yang nih pulak acara kanak kanak lari bawak bola ping pong dalam sudu...


Yang nih acara bawak lari belon..Letak kat celah kelangkang...Part nih best...Ada yang tak mula lari belon dah meletup...Terus disqualified...


Selesai acara kanak kanak...Yang nih acara dewasa pulak..Boling padang kategori lelaki...Pin boling guna botol mineral aje..Tang bola boling tuh tak tahan guna buah kelapa tua yang dah kerepot...Habis bersepai bila kena baling..Terpaksalah di salotape kan banyak kali...


Boling padang kategori perempuan pulak...Nampak tak yang berbaju hijau tuh...Gaya mesti lebih kan bajet macam pro walaupun satu balingan pun tak kena..hahaha

Ok nih baru cerita part 1 ye...Ada part part lagi nak cerita..Kalau satu hari cerita memang tak habis...So tunggu part 2 nanti..

Okbai!

6 comments:

  1. ofkoslah mak ayah yg kalut dok kutif gula2...

    BalasPadam
  2. lama dh x pernah join mana2 family day..mesti seronok..sukaneka wajib lari bawak bola ping pong dalam sudu..klmj!hihi

    BalasPadam
  3. bestnya family dy xtvt camgini..

    churp2 n darlie n inti

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.