CPUV/BE INTI Rebranding Campaign


Alhamdulillah rezeki saya semalam...Dari semalam saya check memang dah ada tapi hari nih baru nak buat entry...Walaupun blog problem dan akaun Nuffnang problem tapiiii Nuffnang still bagi saya CPUV/BE baru...Terima kasih Nuffnang masih beri kepercayaan dekat blog saya....

Kali nih saya dapat CPUV/BE INTI Rebranding Campaign...Setakat nih dah ada CPUV/BE yang sedang running...Tapi kannnn Q3 Prepaid Roaming tuh macam dah lama tak gerakkk je...Tak jugak credited...Problem ker??

Kawan kawan yang ada masukkan duit dalam tabung saya maklumkan la ye nanti saya isi tabung korang jugak...

7 comments:

  1. hye hye.. lame dah tak datang cnie. iqa pon ade seketul jek be tengah running. tapi tak gerak pon. huhu

    p/s:dah klik iklan INTI akak :)

    BalasPadam
  2. tahniah kak, banyak yg tengah running tu.. shad ada tiga ja ongoing.. :)

    BalasPadam
  3. salam tahniah rezeki melimpah walau blog nuff ada probm

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.