Ahad, 17 November 2013

Addicted dengan game nih pulak (^_^)

Sekarang dah jarang jarang main candy crush sbb stuck kat level 130..Sakit jiwa main candy crush nih..Asyik tinggal satu jelly nak clearkan mesti mati..Hampeh kedaung!!!

Sekarang dah bertukar ke Plants vs Zombies 2 pulak..Main nih lagi best...Kebarangkalian tahap meroyan tuh kurang kalau nak dibandingkan dengan candy crush...Sampai kena mintak nyawa kat orang..Gila sengal kan..Hahhh main PvS2 nih takde pun nak mintak nyawa kat orang kan..

Apa yang saya suka sangat game nih sebab menguji minda tau nak fikir strategi nak hapuskan zombies yang gila makan otak nih..Strategi kena baik punya kan...Silap langkah otak ai kena makan..Ngok zombies nih kan otak orang nak makan..Tuh mesti tahap kebodohan melampau lah tuh sampai nak makan otak orang yang cerdik pandai..Suruh pergi sekolah tak nak pastu sibuk nak makan otak orang...hahaha...

Korang sekarang addicted game apa pulak? Saya addicted game PvS2 nih tapi takde lah menghadap duaplohpat jam langsung tak buat kerja lain kan...

6 ulasan:

  1. Kita pun minat main game PVZ2 ni. Tapi Candy Crush pun layan jugak hehe

    BalasPadam
  2. kalau pakai tablet senang nk dptkan nyawa..kira main tipu jgak la..hihi..kdg2 kalau dh bosan main candy crush ada gak la main zombie ni..tp niesa jrg addict ngan game..hehe..

    BalasPadam
  3. dl terjebak sekejap....pastu asyik kalah...terus delete semua games dlm phone..hahah..buat strees je main games nih

    BalasPadam
  4. game ni jgn mulakan.. klu mula mmg akan ketagih... hehe..

    BalasPadam
  5. Ayut skrg ni mmg candy crush jr..xde lain dh.hihi

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.