(Video) Wafa - Aku Yang Dulu (Tegar)

Comel je wei budak kecik nih menyanyi...Suka tengok gelagat dia...hehehe...


Klik klik tabung Aina Auni

16 comments:

  1. Assalamualaikum kak mie. hehe kemain budak ni menyanyi ya. hihi

    BalasPadam
  2. tak dapat nak tengok lagi.. satgi la time rehat :)

    BalasPadam
  3. xde pon video?? eyhhh.. kt kat lya x leh view?

    BalasPadam
  4. akak dah klik semua iklan yg mimie share kat entry ni

    BalasPadam
  5. olo..comeynyer....pandai dia nyanyi...kfieda dh klik2 ye..

    BalasPadam
  6. Salam mimie...ni kak intan...kak intan buat blog untuk bisnes kibas..kak intan buat dengan anak saudara...

    kalau ada masa sudi sudikanlah follow..

    BalasPadam
  7. tgk jer boleh nk dgr xleh speaker rosak plak kt opis nih hurmmm

    BalasPadam
  8. hehe..comel dia..semakin femes lagu ni..anak2 suka dengar lagu ni MIMI..:)

    BalasPadam
  9. kalau on kat hp baru ida dapat dengar. amboi kemain diaaaaaa

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.