Testimoni - Azza's Cold Powder hari ke 3

Assalamualaikum sayang sayang saya semua...

Hari nih nak share dengan korang testimoni produk Azza's Cold Powder...Pengasas produk nih kak AzzaAlhamdulillahendiri ye...

Korang semua tahu kan puan blog pernah kena chicken pox..Macam macam petua yang saya cuba tapi kalau dah dasar pemalas memang amalkan apa petua pun semuanya separuh jalan..Padahal semua petua yang saya dapat semuanya bagi kesan yang positif..Bila penyakit M datang melanda memang tak boleh buat apalah kan..

So, disebabkan saya malas saya buat keputusan cuba produk kak Azza nih...Sebab nak guna pun senang..Sebelum guna saya goncang botol pastu letak kat tapak tangan dan tempek tempek aje kat muka...Ala macam nak pakai bedak sejuk orang dolu dolu kan...Senang aje kan...

Alhamdulillah hari ketiga saya guna minyak kurang sikit..Kalau pakai sebulan kompom hilang..hahaha..Lepas tuh bila usap usap kulit muka rasa soft aje..I like I like...Lepas tuh kak ton tengok kat muka bekas bekas chicken pox semakin kurang..Dulu besar besar skang dah kecik sikit..Lagiiiiii la I likeeeee....Adik saya yang baru guna sehari pun mengaku yang jerawat dia kecut..Hahh..Hebakkkkk kan produk nih....

Nak cuba produk nih? Boleh contact saya ye...Korang usha kat side bar saya sebelah kanan yang saya tempek pic bedak sejuk kak Azza tuh...

Keadaan muka puan blog masa kena chicken pox...Gambar ke 4 paling bawah tuh 2 minggu lepas kena chicken pox.....Kawan kawan yang ada instag mesti perasan kan gambar nih...
Yang nih pulak pic terrrrlatest saya snap pagi tadi...Bangun tidur terus snap pic muka...Nak tengok hasil pakai Azza's Cold Powder malam tadi...Alhamdulillah hari ke 3 guna secara konsisten dah nampak kesan...Untuk pengetahuan korang gambar nih takde edit edit ye..No filter..As i told uols before pic nih saya snap terus masa bangun tidur pagi tadi...No tipu tipu... 

Saya akan buat entry seminggu lepas penggunaan produk nih...Lepas tuh minggu ke 2 ke 3 sampai genap sebulan saya guna...Biar korang sampai muntah pink...hahaha

8 comments:

  1. allhamdulillah... berkesan produk tu... :)

    BalasPadam
  2. sblum ni lya pnh tgk kat IG zarina zainuddin..dia gunakan kat anak dia..coz badan ank dia byk jerawat.. mmg bekesan

    BalasPadam
  3. nampak perubahannya....alhamdulillah:)

    BalasPadam
  4. Ros tahu pasal produk ni.. sebab follow Azza kat ig...

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.