Shawl dan pashmina - Itu imej saya

Kawan kawan yang mengenali saya memang tahu saya nih peminat tegar shawl dan pashmina..Pergi kerja atau keluar berjimba jimba pun saya selesa mengenakan shawl atau pashmina..Tak tahulah kenapa but that's was me...Sebab tuh korang jarang tengok saya pakai tudung bawal..Sesekali saya teringin nak pakai saya akan pakai tapi pakai pergi kerja jela ataupun baju kurung yang saya nak pakai tuh takde shawl atau pashmina yang bersesuaian baru saya akan pakai tudung bawal.Tuh pun boleh dikira dengan jari berapa kali je saya pakai tudung bawal time kerja...

Dan korang mesti perasan yang saya tak pernah pun pakai tudung jenis yang bertingkek tingkek tuh...Ala contoh macam tudung Fareeda atau D'Haja..Serius saya memang tak reti...Sebab itu bukan identiti saya...

Kawan kawan kat ofis memang dah tahu sangat saya nih memang suka shawl atau pashmina..Jenuh diorang suruh beli dan try pakai tudung bertingkek tingkek tetap jugak ai say no..Just talk to my hand..hahaha..

Yang penting incik hubby saya pun dah faham dan masak sangat dengan fiil isteri kesayangan dia nih...Kalau dia outstation ke mana mana dia tak beli lain dah..Mesti dia akan cari shawl atau pashmina untuk saya..Setakat nih dia dah belikan 2 tudung bawal yang boleh jugak buat shawl (erk mcm ne tuh..hahaha..ahh fedulikkk janji ai paham..) 2 pashmina dan 1 shawl..Saya tak mintak pun dia belikan tapi dah dia nak beli ai terima aje hehehe...Ce la korang tadah mata korang tengok gambar gambar saya kat bawah nih..Kebanyakannya memang pakai shawl dan pashmina..Kalau agak agak korang tak larat nak tengok klik terus X..Habis citer..hahaha

8 comments:

  1. mcm sy pulak..depend pd moodla..kdg tu sbulan pakai shawl jer.. pastu nnt bawal jer pulak...

    BalasPadam
  2. jijah pula tak reti guna tudung shawl..hancur pakai..hehe sng tudung sarung

    BalasPadam
  3. sama r dgn lya.. suka pakai shawl.. n bawal.. mmg y ni je melekat di hati.. udung bertinkek-tingkek tu lya ada 2 lai je..tu pom beli sbb ambik hati kawan..tp leh bilang dn jari brape kali je pakai..biasa klo pakai..sbb time tu dh tlalu mls nk mgosok

    BalasPadam
  4. Cantik.. :)
    Xpandai pakai pashmina...uhuhuhu

    BalasPadam
  5. lain orang lainlah gayanya, yati pun suka pakai shawl, harga dia tak mahal sgt, takyah kuar duit byk2 klu nak beli

    BalasPadam
  6. cantik.. Ros ni kadang -kadang je pakai shawl.. done ford

    BalasPadam
  7. Akk baru nak berjinak2 pakau shawl. Tapi yg halfmoon lah.

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.