Selamat Hari Lahir Mama

Alhamdulillah semalam 06 Oktober 48 tahun yang lalu lahir seorang baby gurl. Anak sulung En Bahar dan Pn Anisah..The baby was my mama....Yup my mama...

Semalam genap usia mama 48 tahun..Sepatutnya entry nih memang saya nak publish 06hb tapi entah apa masalah tenet so entry nih published pukul 12 lebih tengah malam..So okeylah kan dari saya lupa nak publish kan...

So to my mama selamat hari lahir yang ke 48..Semoga Allah memberkati hidup mama, sentiasa melindungi mama dan jauhkan mama dari segala fitnah dunia..Hope mama terus sabar menghadapi dugaan dan ujian Allah..Ur dotters and sons always support u..Alwayz...Amin...

Sabtu nanti kita celebrate together gether ye hari lahir mama..Sorry celebrate sebab adik adik busy kerja..Tunggu kami berkumpul ramai ramai baru best nak celebrate..

11 comments:

  1. HB utk mama kak mimie
    moga panjang umur murah rezeki selalu

    BalasPadam
  2. Selamat hari lahir Mama...
    Muda lagi mama Mimie ya.. :D

    BalasPadam
  3. mama???
    nampa sgt muda & mcm usia akhir 20-1n je.. awet muda ..

    selamat hari lahirbuat beliau.. moga terus sihat...



    BalasPadam
  4. mudanya mama mimie..
    muda2 dah jadi nenek...
    beza beberapa tahun je dari kak anim ni:-))

    BalasPadam
  5. muda nya.. hmpir sbaya dgn abg sulung saya.. selamat hari lahir juga buat beliau..:)

    BalasPadam
  6. Mudanya mama kamu mimi ☺

    Selamat hari lahir makcik.

    BalasPadam
  7. happy blated bzday utk mak mimie... bestkan kawen muda... sbb ank dh besar tp kita still muda.. hihii

    BalasPadam
  8. happy belated birthday untuk mak akak... maka akak nampak muda :-)

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.