Saya budak baru belajar ^__- kohkohkoh

Assalamualaikum...

Koranggggg....Nak mintak tolonggg nih...Macam mana nak tempek iklan Nuffnang kat bawah entry yang pertama kita ye? Macam sebelum nih kalau korang tengok blog saya kan iklan saya yang tempek tuh ada kat bawah entry yang terakhir sekali...Apa yang saya tahu Nuffnang suh tempek iklan yang petak tuh kat bawah entry pertama kan?

 Iklan saya nih appear kat entry saya yang terakhir sekali bukan entry yang pertama...Korang paham tak maksud saya nih?huhuhu -_-...Aishhh...Nak terang panjang lebar lagilah peningkan..Senang citer cuba korang view blog Kak Ina a.k.a IntaNBerliaN.

16 comments:

  1. eh nana lupa da macam mana kak,xsilap ritu nana google je tutorial dia...

    ce akak try yang ni

    http://www.ciktom.com/tutorial-cara-letakpasang-iklan-nuffnang-dalam-post-entry-updated/

    BalasPadam
  2. adoi...sally google je kak...xtau nk tlg camne

    BalasPadam
  3. tak tahu huhuhu tapi rasanya kena edit dalam template tu..

    BalasPadam
  4. Assalamualaikum kak, sheila pun tak reti laa

    BalasPadam
  5. erm nak explain pun tak reti cam mana tapi kena ubah kat template...

    BalasPadam
  6. Sampai sudah OKje tak letak iklan kat entri MP.... tak reti

    BalasPadam
  7. Maksud Mimi nak letak dalam ruangan post kita ke? Macam dalam blog Mieza ni ke? ZON PERMAISURI CHOMEL
    Kalau macam dalam blog Mieza ni, Mieza leh cuba buatkan.. Kena edit kat template.. =)

    BalasPadam
  8. yui lg tak tahu..tgk jela iklan yui tu yui letak mana kak..hihi

    BalasPadam
  9. nik tak tahu.nik letak jea mana2 yg nik suka..haha

    BalasPadam
  10. skrg dah ok iklan tu kan.. dah betul kedudukannya :_)

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.