Pesta Buku Negeri Sembilan 2013 di Terminal One Seremban

Jumaat lepas saya dan officemates yang lain pergi Terminal One Seremban untuk memeriahkan Pesta Buku Negeri Sembilan 2013..

Apa yang boleh saya katakan so sad okey tengok keadaan pests buku sebab tak dapat sambutan kot...Tapi hopefully lah hari Sabtu dan Ahad nanti rsmai yang datang memeriahkan pesta buku..Sangat rugi kalau tak pergi pesta buku..Nak nak spesis ulat buku macam saya nih kalau tak pergi meroyan jadinya..

Kat pesta buku sempat jugak rembat sebuah novel..Dapat diskaun lagi..Harga asal RM21 tapi dapat RM17...Pastu ada jugak cari buku untuk Aina dan Auni tapi takde yang sesuai..Penyudahnya pergi Popular...Apa yang saya beli kat pesta buku dan popular saya akan update entrynya kemudian ye..

Dari kiri : saya, kak Fiza, kak Zura, Is, Nor 
Yang duduk : Kak Shidah
Tambahan 3 orang kat belakang : Us. Hafiez, kak Ain dan Us.Taufik

Nak tempek jugak muka puan blog kat entry nib..Masa nih dah bosan tahap gaban tunggu tuan punya kereta shopping berjam jam..Kalau perempuan ai is faham tapi nih lelaki...Kawan saya kak Aida takde dalam pic atas sibuk baca pa dan ma saya pulak buat kerja snap snap pic sendiri depan kereta...Nampak sangat memang dah bosan menunggu...Nasib baiklah ai tumpang officemate us.Hafiez kalau tak dah lama ai tinggalkan dia..Siapa suruh shopping lama lama kan....

16 comments:

  1. pesta buku best
    wani klu ada buat kat kedah ni mesti nk pergi :-)

    BalasPadam
  2. dah lama x ke terminal one..penuh nostalgia ;-)


    masa ni la nak borong buku puas2

    BalasPadam
  3. memang kena sediakan segenggam wang kalau pegi pesta buku ni.. boleh naik gila.. hahaha..

    BalasPadam
  4. lama xbeli novel.. kalau pegi ni da lama shopping novel..tp syg masih berpantang lagi..hukhuk

    BalasPadam
  5. mesti best cari2 buku kat sana..harga pun kira murah tu lepas diskaun

    BalasPadam
  6. laa ye ke tak mendapat sambutan..agaknye kurang promosi kot...hope dpt sambutan yg menggalakkan la ..sbb bende baik nieh...

    BalasPadam
  7. bestnya g pesta buku.. kak ina pun sk, rambang mata jdnya.. hihii

    BalasPadam
  8. shopping buku :-)
    tak pernah sampai lagi kat sana.

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.