Pelikat pants - Seluar Gobos a.k.a seluar Johan pre-order di buka sekarang!!

Assalamualaikum....
Korang mesti pernah tengok Johan and the geng pakai pelikat pants atau seluar gobos kan...Dah jadi trend pulak sekarang nih kan...So, ada yang berminat nak tempah seluar nih tak?
Korang boleh pilih corak kain untuk di buat seluar ikut pada feveret korang..Gambar kain seperti tertera kat bawah...Korang boleh beli untuk wife/husband, family, kawan kawan atau diri sendiri ok...
Pre-order dibuka sehingga Khamis nih 24.10.2013. .Material kain jenis cotton..Tak panas dan selesa dipakai. Size seluar pulak free size, fit til XL (Unisex)..Orang yang tinggi boleh pakai jugak tau..Seluar nih sampai 183cm.. 
Harga pelikat pants nih RM 60 (SM) & RM 65 (SS) termasuk postage...Berminat nak dapatkan pelikat pants nih? Boleh wassup saya di 0136739484 atau sms 0167676291...Segala pertanyaan korang akan dijawab a.s.ap.

Tabung Aina dan Auni

9 comments:

  1. itulah tgk johan n the geng dlm super spontan dok pakai pelikat pants ni tp eija x berkenan la plk..huhu..

    BalasPadam
  2. kalau pakai utk wat tido, nampak cam best je ni :-)

    BalasPadam
  3. hahaha...lawa. dah jadi trend plak.

    tp actually kannn.....anak2 CiM dh lama pkai pelekat pants ni sblm diporpulakan johan

    BalasPadam
  4. Kreatifnya dye owg. Takkan ada istilah kain pelikat terlondeh lagi lepas nie. Hihi.

    BalasPadam
  5. Dah jadi trend yeh PU pakai selyar pelikat ni....
    Camtik jugakkan...

    BalasPadam
  6. samekom..tarikh tmpahan da tamat,kalo sy nk wat tmpahan dlm bln 11 ni bleh x??kwn2 sy pon bminat gak nk wat tmpahan...

    BalasPadam
  7. salam, ada lagi ke seluar pelikat ni? utk kanak2 12 tahun ada size ke?

    BalasPadam

Terima kasih tinggalkan jejak korang kat sini. In shaa Allah saya akan balas jejak korang. Yang penting takmo komen yang bukan bukan ye..