Isnin, 21 Oktober 2013

Mini GA #1 Bulan Okt

Assalamualaikum....

Hari nih saya nak lancarkan Mini GA saya yang pertama untuk tahun nih...
Saya ada sepasang (4 meter) kain English Cotton macam gambar kat bawah nak bagi korang..Daripada saya simpan lama kat dalam almari baik saya sedekah kat kawan kawan yang bertuah....

Syarat syarat nak join senang jer...
a) Follow blog saya
b) Tinggalkan link blog korang kat kotak komen entry nih..

Tuh aje..Mini GA nih berlangsung sampai pukul 12.00 mlm nih..Esok saya keluarkan senarai nama ye...

*Mini GA nih saya buat ikut dan saya aje..Tak buat bulan bulan tau..Kalau tetiba nak buat saya terus buat..

36 ulasan:

  1. follow oredi...

    hope ade rejeki heheheeheh

    BalasPadam
  2. nak join la...kikiki..

    http://syawalsimpsons.blogspot.com

    BalasPadam
  3. yg beznya...nk join blh..hehe..

    http//:coratcoretkuini.blogspot.com

    BalasPadam
  4. joined =)
    http://inspirebunny.blogspot.com

    BalasPadam
  5. wahhh senang nyaaa.....

    ♡joint♡

    http//:cintaitumisteri.blogspot.com

    BalasPadam
  6. Saya join : http://myboyfriendisanarmy.blogspot.com/

    BalasPadam
  7. cantik kain tu :)
    Ros join, http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/

    BalasPadam
  8. Nak jugak...nak jugak...

    http://juneaina.blogspot.sg/

    BalasPadam
  9. nak join jugak..=)

    http://sigadisputris.blogspot.com/

    BalasPadam
  10. salam kak..didiey mmg dah lama follow.hehee...hopefully ada rezeki..xpernah lg ada kain cotton.

    http://athirahdiyana87.blogspot.com

    ^_^

    BalasPadam
  11. akk, nak join sama.. =)

    hanyadihatiku.blogspot.com

    semestinya follow akk..

    BalasPadam
  12. Nak join gak lah....:-)
    http://asyifamustaffa.blogspot.com/

    BalasPadam
  13. kita pon join jugak la... suka2...
    mana tau ada rezeki. hehehe

    http://www.zqbatik.blogspot.com

    BalasPadam
  14. Ibu Alisha & Aqilah dah join..

    http://ihaveasweetsmile.blogspot.com/

    TQVM

    BalasPadam
  15. http://shahida-mysweetlife.blogspot.com

    BalasPadam
  16. Join ^^ fiqizumisyunkawk.blogspot.com :D

    BalasPadam
  17. sakinah join ye :)
    http://norossakinah.blogspot.com/

    BalasPadam
  18. saya join ;)
    http://sweetmamaintan.blogspot.com/

    BalasPadam
  19. Saya join : http://angellovesoldier.blogspot.com/

    BalasPadam
  20. Kalau tak yah buat entri boleh je join hehe...
    http://hainomokje.blogspot.com

    BalasPadam
  21. dah memang follow blog mimi...nak join jugak

    http://alyadina.blogspot.com

    BalasPadam
  22. Tak sempat nk join..huhu..
    Baru je dapat BW harini..

    BalasPadam
  23. ala yui terlpeas..

    nak juga letak link..hihi..

    http://nusha1706.blogspot.com

    BalasPadam
  24. alamak..tertinggal trainlah mimi...
    rugi..rugi..heee

    BalasPadam
  25. huhu.. x smpt nk join.. mga berjaya semua psrta..

    BalasPadam
  26. Alamak. Smlm akk x tgk blog. Rugi rugi.

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.