Rabu, 30 Oktober 2013

Menjawab pertanyaan adik Nur


Menjawab pertanyaan adik Nur...Kawan akak beli handphone WINDS memang guna rebat yang RM200 tuh yang...Dia beli WINDS Note Bravo yang berharga RM400...Dan total dia bayar RM200 sahaja..Untuk harga WINDS Note nih akak tak sure berapa ringgit..Adik boleh survey di kedai yang terlibat...

Cara nak check kedai yang terlibat dan ada jual produk nih klik SINI...
Lepas tuh adik cari WHERE TO BUY....Lepas tuh akan keluar Negeri yang adik nak..Contoh adik klik Negeri Sembilan..Akan keluar senarai nama kedai yang terlibat...

Kepada adik Nur sila tinggalkan link blog please..Akak tak boleh pergi blog kamu....

9 ulasan:

  1. http://dhia-manja.blogspot.com
    Ooo akak da beli la yew? Camera die ok tak kak?
    Nur mmg pantang cikit nmpk kaler pink ni..
    Klu mntk kwn akak belikan blh? Rebat leh guna lg kew? Maaf kak banyak soklan...

    BalasPadam
  2. warna pink? akak pun tergoda ni mimie ;)

    BalasPadam
  3. tak pernah dengar pulak jenama WINDS ni. hehehe.

    BalasPadam
  4. ain guna fon note bravo gak kaler oren kekeke...rebat gak .

    BalasPadam
  5. rebet tu rasanya dah hbs kan.. kak ina baru nak apply 2 hari lps, sekali katanya dah cukup 1.5juta apply.. so, dah xleh apply.. :)

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.