Selasa, 1 Oktober 2013

Majlis serah terima tugas dan perpisahan kak Fiza

Semalam puan blog busy sikit sebab kena handle majlis serah terima tugas dan perpisahan salah seorang staf BAKA...Officemate saya nih Ustazah Fiza a.k.a kak Fiza dapat tukar ke JAWI Putrajaya atas sebab masalah kesihatan anak dia yang ke-2. Lepas tuh kitorang buat sekali majlis hari lahir untuk staf BAKA...So malas nak cerita panjang panjang korang tengok ajelah gambar gambar yang saya tempek ye..


LDP (Latihan Dalam Perkhidmatan) - Tentang Ayah...


Menandatangi dokumen serah tugas 


Penyerahan tugas


Tayangan video untuk kak Fiza.....Dari start video sampai habis tak henti henti dia menangis...


Penyampaian cenderamata untuk kak Fiza....


Sambutan hari lahir staf staf BAKA dari bulan Julai - Disember


 Camwhore time...


Gaya bebas yang tak berapa bebas....

Last but not least.....
Nak tempek jugak muka puan blog tengah bagi ucapan ringkas untuk kak Fiza...


Nota kaki* Saya jejak rumah korang perlahan lahan ye...

9 ulasan:

  1. sayu kan ..
    semoga dia berjaya dengan kehidupan baru ;)

    BalasPadam
  2. sedih klu ada salah sorang staff ofis nak bertukar...

    BalasPadam
  3. mesti suasana hiba kan.. kdg2 bila mjls perpisahan jijah yg ngis dulu..

    BalasPadam
  4. Ros pun kalau ada staff kat office nak bertukar keluar, mesti rasa sedih ..

    BalasPadam
  5. lama xnmpk gambar mimie yg pakai tudung bawal.. :-)

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.