Jatuh cinta dengan WINDS Note


Koranggggg....korangggggg...Pernah jumpa, nampak or dengar pasal handphone jenama WINDS tak??Kalau korang tak pernah dengar sekarang nih korang dah dengar dan baca kan? Nak tahu macam mana saya boleh tahu pasal handphone jenama WINDS nih? Semuanya bermula dari kawan saya....Disebabkan saya tak guna rebat handphone yang RM200 tuh saya dengan baik hatinya bagi kawan saya guna....

Dan korang tahu tak dia beli handphone jenama WINDS nih guna rebat saya tuh tau..Lepas ditolak rebat dia hanya bayar RM200 saja...Dia beli handphone Winds Note Bravo kaler hijau..Spefikasi handphone dia memang terbaik selevel dengan handphone berjenama kat pasaran sekarang nih...Bentuk handphone dia persis iphone  tau...Video dan kamera dia tak payah cakaplah..Memang terbaik dari ladang ngko!!!!Jelas dan sangat puas hati hokey.....Serius i fall in love with WINDS okey...

Bila dah berkenan dengan handphone kawan tuh saya survey2 lah dekat web dia kan...Sekali hamek ngko!!!!Meroyan beb tengok design handphone WINDS nih....Harga yang murah pasti korang mampu nak beli....Yang palinggggggg menarik dan bagusnya tentang WINDS nih ialah WINDS merupakan produk tempatan okey...Buatan Malaysia lagi...

See.....Malaysia boleh bersaing dengan negara luar yang menjadi pengeluar handphone jenama terkenal...Serius saya tak tipu....Kawan saya tuh seorang yang sangat cerewet dalam bab bab gajet nih..Bila dia dah beli sesuatu tuh pasti ada yang menarik tentang produk tuh..Dan YESSSS...Handphone dia beli tuh memang tak mengecewakan...Sound yang jelas okey....Dan keistimewaan handphone2 WINDS nih lebih pada untuk dua simkad....

Dannnnnn...Saya mula jatuh chenta dengan salah satu brand handphone nih....amaigad..amaigad....


Nampak tak pic atas nih...Nih namanya WINDS Note ye....Yang paling sayaaaa sukeee tuh hahhhhh kaler PINK tuh...Gugur jantung wei tengok..Adoii...Kalau dapat nih tak pandang lain dah...Okey tipu..Tapi betul wei...Nak sangat handphone nih sebab jenis nih dual simkad...Disebabkan ai is kaya simkad dan tak suka bawak handphone banyak maka memang sesuai lah daku beli kan kan...

Meh saya bawak korang baca spefikasi handphone yang saya nakkkkk sangatttt sampai meroyan nih...




Hahhh...Dah tengokkk dah spesifikasi handphone nih???mungkin ada yang cakap ala biasa aje...Tapi bagi ai..ado ai kesah??hahaha...Yes mungkin biasa pada pandangan orang lain tapi tidak pada saya sebab handphone nih sangat istimewa sebab buatan MALAYSIA...Dan saya bangga jadi anak MALAYSIA...

Ok bye!!!


21 comments:

  1. jijah rebat rm200 beli hp ninetology je kat TF tu..

    BalasPadam
  2. Dulu CSL pun product Malaysia jugak PK....tp...kurang tahan lasaklah....mungkin tengok orang guna jugak kot....

    BalasPadam
  3. cantik,suka yg hijau tu:)

    hrga pun berpatutan,beli jgn tak beli kak,hihi

    BalasPadam
  4. Kak...nak tanya...rebat boleh beli kew?? Klu nk amek yg pink tu leh tak?? Berapa rat kak?

    BalasPadam
  5. first time dgr n nampak canti warna dia..

    mimie, kak ina baru beli hp lenovo.. beli dgn lazada.. hahaha.. minggu depan baru sampai kot.. nanti blhla kita wassup.. muahahhah..

    org lain dah lama guna hp cerdik, kak ina baru beli.. dapat pun belum tp berangan lebih.. ntah2 dah dpt, xreti guna plak.. kikikii

    BalasPadam
  6. Beli kat mane ek?mcm berminat je..

    BalasPadam
  7. Saya ada yang kaler hijau tu....tak payah cakap banyak lah......memang awesome.........

    BalasPadam
  8. Sy dh guna winds note genius hampir setahun. Stkt ni, xbest. Dh guna baru tahu ape kelemahannya.

    BalasPadam
  9. Seriously jenama ni ok?? Handphone slalu 'hang' x??

    BalasPadam
  10. dah test satu jenama winds harga rm199.bg telefon bajet ok tadak masalah.camera pn cantik cuma tak test gambar kat pc.

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.