Isnin, 14 Oktober 2013

CPUV/BE Sunsilk Samson datang CPUV/BE Senheng/Sen Q pergi

Assalamualaikum...

Alhamdulillah tadi check akaun Nuffnang masih ada rezeki untuk blog saya.CPUV/BE Sunsilk Samson tengah running kat blog saya.Kalo kawan kawan nampak singgahlah tengok iklan Sunsilk tuh. CPUV/BE Senheng/Sen Q pulak dah metered....

Baru berkira kira nak cash out tapi still ada lagi CPUV yang tengah running..So hold dulu lah tunggu sampai beriban riban boleh tak? Hahaha...

Terima kasih incik Nuffnang sudi beri duit raya kat blog saya nih..Nanti bagi lagi eh...Nih yang bersemangat nak update entry kat blog hari hari semula setelah beberapa hari biarkan blog bersawang sebab puan blog tak sihat...Banyak cerita nak share dengan kawan kawan..Tunggu...

9 ulasan:

Terima kasih sudi tinggalkan komen.