Sabtu, 26 Oktober 2013

Cerita di hari Jumaat

Assalamualaikum....

Sorry sangat sangat sebab semalam angsung takde masa nak update blog..Bajet busy la konon..hahaha...Sebenarnya semalam saya kureng sihat dan menyebabkan kecelaruan nak update blog..huhuhu...Malam baru ada idea...Banyak cerita dalam satu entry..

Alhamdulillah bisnes bedak sejuk Azza's Cold Powder berjalan dengan lancar. Setiap hari ada customers wassup tanya bedak sejuk magik nih tau...Nak tunjuk betapa berkesannya bedak sejuk nih, nak cerita kat korang pasal salah satu keistimewaan bedak sejuk nih..Pagi tadi jari saya kena iron panas..Terus sapu bedak sejuk. .Alhamdulillah, tak naik gelembung dan sakit hilang dengan cepat....Banyak kegunaan tau bedak sejuk nih..Kalau nak order boleh wassup saya..hehehe...Balik nih nak packaging bedak sejuk orang order..Isnin dah boleh pos...

Time rehat semalam singgah pejabat pos nak pos hadiah pemenang mini ga yang saya anjurkan baru baru nih. Sampai rumah solat Zohor dan tidur...Tidur tak ingat dunia masuk office lambat..Memang pekerja cemerlang..Sila jangan contohi sikap saya nih...hahaha...

Balik kerja pulak terus ambik Aina dan Auni kat taska dan bawak diorang pergi kedai beli barang dapur sikit...Balik rumah layan anak anak tengok kartun kat channel Disney Junior sementara tunggu bola ATM vs Kelantan...Sekarang, sambil tengok bola sambil tengok blog sambil layan instagram..hahaha...

Oklah tuh aje nak cerita..hahaha..Memang nampak sengal bila takde idea nak up entry..Kira okeylah nih kan ada entry baru...

Nota kaki* Yang request resipi aiskrim marble chips kat saya tuh nanti saya update entry resipi ye..

5 ulasan:

  1. hihi...entry sengal? tetap ada pembacanya tau mimi:-))

    BalasPadam
  2. tahniah kak.. moga bisness teru smaju. Ros ada tengok IG Azza. Dia repost akak punya status kat IG tu :)

    BalasPadam
  3. hihii k la, ada gak entry.. ada org baca :)

    hotlink

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.