Khamis, 17 Oktober 2013

Blogger IntanBerlian a.k.a kak Ina popular di Instagram ephyra2u

Assalamualaikum...

Sorry lambat bersiaran..Ada hal tadi...Saya teruja nak share dengan korang nih pasal kak ina blogger IntanBerlian..Terpampang muka kak ina kat instagram ephyra2u..Pasal testimoni kak ina...Saya sempat screen shoot pic tadi dan nak tempek kat sini buat tatapan korang dan kak ina..

10 ulasan:

  1. hehhe hebat la kak ina.. :) makin popular pas ni..hehe

    BalasPadam
  2. wahh bestnya ina, memang popularlah pasni, msti ramai nak taja pasni ;)

    BalasPadam
  3. Testimoni dari pengguna yang berjaya :D Tahniah Ina :D

    BalasPadam
  4. wah...popular pasni...hehe.. nk try ep[hyra tu tp cam mhl jer...

    BalasPadam
  5. Ya Allah... biar betoi... terkejut akak baca entry ni... xtau pun psl ni... bercuti seminggu tak on9.. lgpun kak ina xda instagram... hihi

    btw, thanks mimie utk entry ni.. kalau kak ina xbaca, xtau pun pasal ni... :-)

    BalasPadam
  6. ina a.k.a intanberlian ni memang femes pon..hehehe..salam kenal...datang dari blog ina...

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.