Belajar dengan Mickey Mouse Club House

Sepatutnya entry nih up semalam tapi busy urus bisnes bedak sejuk..Saya nak share dengan korang salah satu cara pembelajaran Aina dan Auni..

Saya suka bukak channel Disney dan Disney Junior..Mickey Mouse Club House nih ada kat channel Disney...Bagus tau korang MMCH nih selain Aina dan Auni boleh belajar abc 123 diorang boleh jugak belajar cara nak mengatasi masalah yang dihadapi..Apa keputusan yang harus dibuat...Bagus kan..Lagi bagus bila MMCH nih dalam Bahasa Inggeris...Suka bila time Aina dan Auni tengok diorang becok bertanya saya itu apa nih apa..

17 comments:

  1. bukan kata auna dan auni jer... aunty ni pun minat kelab disney tu... he he he...

    BalasPadam
  2. betul akak. banyak yang boleh dipelajari :)

    BalasPadam
  3. my kiddos suke layan Oggy je 24 jam haishhh..

    BalasPadam
  4. umah kak ina xda astro, so, xleh la alisha tgk.. hihii..

    tp kak ina mmg dh download mcm2 video pmbelajarn kat alisha n aqilah.. so, dorg layan video tu je la :-)

    BalasPadam
  5. budak-budak memang cepat belajar... tiga2 anak saya pun suka sgt layan MMCH ni... tak pernah jemu... tapi mereka tgk ikut youtube aje la....

    BalasPadam
  6. Fiza xde astro channel nie tp download je :)

    BalasPadam
  7. bagus2..salah satu cara proses pembelajaran anak2 kan..

    BalasPadam
  8. Astro kat k,atie xder ambik channel kartun2 ni..xdak budak kecik kat rumah (^_^)

    BalasPadam
  9. umh sy x lggan astro ni.. amik yg basic je..

    BalasPadam
  10. sebenarnya budak budak boleh belajar dgn tv.. tapi kita sebagai parents kena duduk sekali kan..so boleh sambil2 terangkan kat diorang.. kalau diorang tengok saja.. masuk kanan keluar kiri la jawabnya..

    BalasPadam
  11. selalu gak layan dengan anak=anak..hehehe..main teka-teka apa gambar seterusnya

    BalasPadam
  12. sambil tengok tv, smbil belajar.. :)

    isi duit tabung akk. :)

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.