Baju baru Note 2

Semalam singgah rainbow nak cari hadiah untuk mama..Jalan punya jalan ternampak pulak macam macam corak dan kaler housing handphone...Niat hati memang nak cari baju untuk my Note 2..Cari punya cari mata ai terberkenan kat baju kaler pink putih nih...

Haruslah grab satu kan..Asyik pakai baju sama aje bosan lak...So my Note 2 dah ada 2 baju..Tunggu tahun depan pulak kot kot ada baju baru lagi untuk my Note 2.

8 comments:

  1. wah cantik dan semestinya sweet sebab pink kan??? *_^

    BalasPadam
  2. Cantiknya bj baru. Akk guna note 1. Tu pun husben punya. X pernah tuka bj lagi. Alang alang tgu note 3 lah yang 8.0 tu.

    BalasPadam
  3. cantik kaler dia...mang kaler feberet ye...

    BalasPadam
  4. sweetnya pink.. i like :)
    asyik tuan je tukar baju kan. sekali sekala note pun nak jugak kan.. hihihi

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.