Ahad, 20 Oktober 2013

Resipi Aiskrim - Homemade Choc Chips & Rice Ice Cream

6:25:00 PTG 18 Comments
Saya dengan rasa rendah dirinya nak share dengan korang resipi homemade aiskrim..Kalau korang tengok kat gambar kat bawah nih saya ada bubuh bahan A dalam blender kan..Disebabkan resipi yang saya ikut suh pukul bahan A sampai 15 minit so saya decide 5 minit saya blend lagi 10 minit saya pukul dengan mixer..Itu cara saya la..Kalau korang still nak guna blender pun boleh nak guna mixer saja pun boleh..Nak guna dua dua sekali pun boleh...Enjoy lah ye cuba resipi aiskrim nih..Aiskrim saya buat tak sampai sehari dah habis dikerjakan Aina dan Auni.

Tabung Aina dan Auni