UPDATE : Aura White Beauty Pure L-Glutathione + Hydrolyzed Collagen 900000mg


Hahhhh...Lama tak update pasal Aura White kan...Memang sengal ai nih..Besor pemalas nak update...Okeylah nak update harga Aura White buat pengguna setia Aura White ye...

Aura White ( Free 3D Mask + Free Shaker + Free Postage) RM 135 (Sem) / RM 140 (SS)
Aura White ( Free 3D Mask + Free Shaker + Free Postage + Free gift) RM 145 (Sem) / RM 155 (SS)
Aura Chocolate Indulgence  ( Free Aurashine + Shaker + Free Postage) RM 150 (Sem) / RM 155 (SS)
Aurashine (Free Postage) RM 98 (Sem)/ RM 100 (SS)

Sebarang pertanyaan atau nak order boleh wassup/sms saya 0136739484

19 comments:

  1. yui try dah tp tak sesuai dgn yui..

    jd merekah kaki ni..huhuh.

    BalasPadam
  2. semoga berjaya dlm bisnes mimi...patut la muka cantik jer..hehe

    BalasPadam
  3. mmg berkesan ke aura white ni sis? nisa nk try tp ragu2 jgk.. hehe.. jmput follow blog nisa eh.. :) http://niisalicious.blogspot.com/

    BalasPadam
  4. My Mum consume Aura White ni, rasanya dah 3 botol kot :)

    BalasPadam
  5. ooo..akak jd pengedar aura white jgk ke skrg....tak pernah try lagi

    BalasPadam
  6. belum pernah try produk ni..ada seorang kawan yg guna..dia kata bagus..jerawat berkurang..

    BalasPadam
  7. nanti putih melepak cam hanez soraya la

    BalasPadam
  8. Assalamualaikum kak mie. whahh bisnes baru ya.. semoga maju jaya kak mie :)

    BalasPadam
  9. Assalamualaikum kak mie, bagus ke produk ni? tengok ramai orang guna aura white ni

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.