Selasa, 24 September 2013

Siapa nak buat part time job contact saya ye

ENTRY MELEKAT SAMPAI 24 SEPTEMBER 2013...ENTRY BARU SKROLL KAT BAWAH LAJU LAJU OKEY!!!
Saya sedang mencari siapa siapa yang berminat nak buat part time job...Kerjanya hanya kutip dokumen saja...Jumpa klien dan kutip dokumen...Setiap 28hb, bonus 4 angka ke 5 angka akan direct masuk dalam akaun korang...Nih bukan tipu atau drama semata mata ye..Nih betul betul tau...Saya nak cari serius partimer saja okey..(Nak cari serius partimer area KL, N9 dan Melaka) Saya nak cari seseorang yang betul betul nak ubah hala tuju hidupp....Ceh ayat tak menahan...
Bila wassup nanti sila bagitahu nama korang dan alamat....Senang nak brief pasal kerja part time untuk korang...
Berminat? Boleh pm/wassup saya..Nombor ada kat sidebar...

23 ulasan:

  1. cam menarik.. nanti tanya somi saya.. saya takde lesen.. hehehe..

    BalasPadam
  2. wah,tawaran yang menarik ni kak,tapinya kalau ada pun nana xmahir drive lagi^-^

    BalasPadam
  3. mnat jgk tp kna grak ssh skt xda knderaan.huhu

    BalasPadam
  4. Alamak kutip doc katne sis?kalau yg dh bkerjaya acane?

    BalasPadam
  5. Takkanlah kutip dokumen dapat 4-5 angka PU..
    Mcm tak logik je....area Kajang je boleh? Hehe...

    BalasPadam
  6. wahh manyaak syokk.. ida boleh ke.. hehheee

    BalasPadam
  7. ANDA DITAG. JOM JOIN!

    http://teenagersareawesome.blogspot.com/2013/09/yeayyyyyy-giveaway-by-fatnaaaaa.html

    BalasPadam
  8. assalamualaikum mimi. keje ape tu, cmner ye... fiza da follow mimi, nnt mimi follow fiza back klu sudi ye. tq :)

    BalasPadam
  9. Jumpa klien, lepas tu kena cakap-cakap dengan klien ke? Saya seorang yang pemalu :3

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.