Selipar refleksologi yang murah


Selipar nih saya beli dekat salesman yang datang bawak risalah tuh korang....Diorang nih main masuk aje kat dalam office kitorang tanpa permission..hahaha...Kebetulan big big boss takde so kitorang layankan aje...Officemate saya yang sorang pun beli jugak...

Saya dah rasmi guna semalam...Perghhh memang terbaik lah...Tapak kaki kanan saya sakit dan rasa pedih aje...Tapi selesa tau korang...Buat lenjan dalam rumah...Bersih tapak kaki saya..hahaha...Harga selipar nih murah aje RM 19.90...

17 comments:

  1. best kan pakai dia kak,kat umah nana ada satu,heee..ada orang datang jual kat sekolah mak:)

    BalasPadam
  2. Murah juga...tpi mcm ngeri la plak nk pkai...heheh....

    BalasPadam
  3. so berbaloi la beli tu mimi...janji kaki x sakit n cantik :)

    BalasPadam
  4. boleh buat urutan refleksologi ni selipar ni.. hehe..

    BalasPadam
  5. akak pn bli selipar ni juga?selesa pki kn...sy pn bli,pki dlm umah ...

    BalasPadam
  6. kan bagus kalau ada org jual benda yg sama jugak kat kita,memang tengah sakit2 tapak kaki ni ha...hihi..;)

    BalasPadam
  7. depa ada dtg time tue mmg MV busy...mmg kena marah lah sebab masa tue MV dgn mmbr tengah siapkan keja depa sibuk dok membebel

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.