Ahad, 1 September 2013

Selamat datang September

Assalamualaikum....

Sekejap aje kan dah bulan September...Pejam celik pejam celik..Tinggal dalam 4 bulan aje kan nak masuk tahun baru..hahaha..sengal jer dah cakap pasal tahun baru...kihkihkih...

Sekarang nih jenuh nak kumpul semula gambar gambar dan flash back corat coret sepanjang tahun 2013 peristiwa peristiwa penting...Nak mudahkan kerja start dari sekarang kena draft lah kan..Kalau duk tunggu sampai hujung jenuh ngko nak taip dan susun cerita mimie oii..

Apa yang berlaku pada masa akan datang kita takkan tahu kan? Hopefully positif ajela apa yang jadi pada masa masa akan datang..Kita mampu merancang Allah jua Maha Mengetahui segala galanya kan..

Welcome back September!!! Apa erk aktiviti yang bakal diadakan bulan September nih? Sama sama kita tunggu ye...

7 ulasan:

  1. Dofollow blog ni
    Sept... bulan bnyk keje, pmr dah dekat, spm dekat... kene tanda trial exam, ada graduasi, kene sttle final draft majalah skolah..etc..
    Tp yg syok cuti hujung thn makin hampir

    BalasPadam
  2. sept . hehe , 8 hb dah naik semester baru :)

    BalasPadam
  3. dah nak hampir ke hujung tahun kan.. huhu.. harap2 september ni penuh dengan surprise yg baik2 je. ;)

    BalasPadam
  4. memang kejap...tup-tup nak masuk ke 2014 kan...

    BalasPadam
  5. Akk mmg nak cepat ms berlalu pun. X sabar dah nak benti keje. Penat....

    BalasPadam
  6. sekejab sgt kan dah bulan 9. rasa mcm byk lagi yg tak tercapai ni..huhu

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.