Rabu, 4 September 2013

Puan blog pulak kena chicken pox

Assalamualaikum...

Sorry semalam saya tak berkesempatan nak terjah blog kawan kawan semua sebab saya tak sihat..Sebelum nih saya cerita kat korang anak kesayangan saya si cerdik Auni demam chicken pox..Sekarang giliran saya pulak yang kena...

Saya perasan Isnin malam Selasa ari tuh dah tumbuh sikit sikit chicken pox...Kawan kawan group wassup PinkUmmi rasanya dah tau sebab saya ada tanya diorang. Confirm saya memang kena chicken pox..

15 ulasan:

  1. sis belum pernah kena lagi ye? hu...moga cepat sembuh ye...nana pun xpernah kna lagi,

    BalasPadam
  2. Assalamualaikum kak mie, semoga cepat sembuh ye. antibiotik jangan lupa makan :)

    BalasPadam
  3. ..syafakillah..semoga Allah memberi kesembuhan..amiin

    BalasPadam
  4. minum air kelapa bnyk2 bagi dia kuar abis... pastu main air daun semambu. no masak2 dlm umah..nanti gatal.. bila da berusia kena ni, parut susah nk ilang

    BalasPadam
  5. laa siannye dah besar2 baru kene...org kata bisa die lain mcm bile dah besar2 ni kene....take care n pantang mkn yeak....

    BalasPadam
  6. haaaa..kan betul tekaan saya..selamat berehat n bercuti tau..kena pantang juga nie

    BalasPadam
  7. giliran MIMI pula...kesiannya....selamat berehat ya MIMI

    BalasPadam
  8. Org ckp masa mula2 naik CP ni kena makan ayam bnyk2 smpai dia cepat keluar semua, lepas dah bnyk stop mkn ayam

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.