Puan blog dah dapat mc n ubat

Assalamualaikum....

Maaf ye kawan kawan kalau saya tak berkesempatan nak terjah blog korang semua...Saya dah dapat pun mc dan ubat...Saya mc start hari nih sampai 11hb nih..If tak elok lagi saya sambung mc..

Bukan setakat saya seorang aje kena chicken pox, Aina pun kena jugak..Semalam hantar kat taska takde pun...Bila jemput dia balik saya terperasan muka dia ada gelembung gelembung air..Sah kena chicken pox...

Pagi tadi saya terpaksa drive kereta bawak diri dan anak anak pergi klinik kesihatan..Slow jela saya bawak sebab saya memang tak larat..Badan bisa bisa dan gatal gatal..Saya bukan setakat chicken pox aje..Demam ada ulser pun ada..Panas sangat kot...Incik hubby takde outstation...Dah jadi isteri tentera nih memang segala galanya kena berdikari..Nasib baik incik hubby dapat cuti seminggu start sabtu nih sebab nak jaga saya dan Aina..Alhamdulillah syukur..

Kawan kawan doakan saya cepat sihat ye...Nanti boleh terjah blog korang...insyaAllah. .

13 comments:

  1. owhh..take care ye..rest well..semoga Allah beri kesembuhan :)

    BalasPadam
  2. get well soon dear, kena chicken pox jangan makan makanan yang gatal2 yer buat sementara waktu...

    BalasPadam
  3. Moga cepat sembuh mimi. Kesiannya. Anak beranak kena ye.

    BalasPadam
  4. dah jangkit aina lak ye.. huhu.. semoga terus tabah.. auni dah selamat.. ;)

    BalasPadam
  5. patut lew lamere...chicken pox upenye...take care yea...

    BalasPadam
  6. semoga cepat sembuh. ada orang kata daun semambu boleh hilangkan gatal2.. letak bawah cadar. tidur atas dia.. selain dari tu yg gatal tu maybe boleh sapu lotion utk kurangkan gatal mcm allano lotion ke..

    make sure minum banyak air. mandi air suam at least 2x sehari utk elak lagi teruk merebak..

    semoga cepat sembuh..

    BalasPadam
  7. Semoga cepat sembuh ye..
    Chicken Pox ni mau kena dlm 2 minggu jugak kan..

    Daun semambu jangan tinggal :D

    BalasPadam
  8. kesiannya, itulah chicken pox ni berjangkit, moga cepat sembuh ye..

    BalasPadam
  9. semoga cepat sihat ye mimi dan selamat berpantang ^ ^

    BalasPadam
  10. betul kak, kena pandai berdikari.. kesiannya akak.. anak pun kena jugak...

    BalasPadam

Terima kasih tinggalkan jejak korang kat sini. In shaa Allah saya akan balas jejak korang. Yang penting takmo komen yang bukan bukan ye..