Rabu, 11 September 2013

Perkembangan terkini : Hari ke 8 chicken pox

Assalamualaikum...

Chicken pox saya yang gelembung nih boleh elok sepenuhnya...Tapi Alhamdulillah yang lain dah mula jadi hitam dan kering....Sekarang kena cari daun cermai pulak...Kena tumbuk dengan beras dan sapu satu badan...Nih untuk hilangkan bekas chicken pox..Esok saya akan pergi klinik sambung mc lagi...

12 ulasan:

  1. Takot nya tengok org kena chicken pox sbb ssha blom kena lagi :/

    BalasPadam
  2. anak zee pon kena cp jugak..lepas sorang jangit lagi sorang..kalo dah dewasa kena lagi haru..lambat nak sembuh..makan pon kena pantang..

    BalasPadam
  3. semoga cepat sembuh ye pink ummi

    ingat jgn makan kicap n kena hujan

    BalasPadam
  4. alahai, kak mimi kna chicken pox ke? semoga cpt sembuh yer..pastu sapu la maderma ke, bio-oil ke nk bg ilng parut..hehehe..

    BalasPadam
  5. saya hari tu kene tapi kejap je semggu je dah sembuh tapi takot jugak sbb org ckp kalo kene sekejap je chick pox tu tk hbs kuar so nnti die akn kene semula masa akn dtg...tp tak taw ler..dulu sy byk mkn vit c suh kulit payah tggl parut..alhmdullh ok

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.